BOUWEN MET VERTROUWEN

Partners van Bouwbedrijf BREMADE

Bouwbedrijf BREMADE werkt al jaren samen met vaste partners om projecten telkens weer naar de kwaliteitseisen van de opdrachtgever te voltooien. Hieronder treft u een aantal van onze partners:

NOA Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven

Subway

Subway is een wereldwijde franchiseketen, met meer dan 32.000 vestigingen in meer dan 90 landen. In Nederland is Bouwbedrijf BREMADE al meer dan 7 jaar partner van Subway en zijn er inmiddels al meer dan 120 horecapanden verbouwd en gebouwd naar de eisen van Subway. Sinds een aantal jaren is BREMADE ook voor Subway in België actief.

NewYork Pizza

NewYork Pizza is een franchise keten die bestaat sinds 1993. Bouwbedrijf BREMADE heeft volgens normering van NewYork Pizza inmiddels een flink aantal restaurants mogen (ver)bouwen. Uiteraard is dit aantal nog steeds groeiende.

Kwalitaria

Kwalitaria is onderdeel van Franchise Friendly Concepts, en een zeer snel groeiende keten binnen Nederland.

Al 25 jaar lang bewijst Kwalitaria een ijzersterke keten te zijn in de horeca, inmiddels heeft Kwalitaria al meer dan 125 vestigingen in Nederland.

Bremade en FFC werken intensief samen om de bouw van nieuwe Kwalitaria restaurants te realiseren.

Eazie

Eazie is een gevestigde horecaketen binnen Nederland.

Ze staan bekend om de Aziatische wok maaltijden, tezamen met de vlotte uitstraling maakt dit een unieke formule, die momenteel flink doorgroeit.

Wij hebben inmiddels een aantal projecten succesvol afgerond en zullen samen verder blijven groeien.

Spare Rib Express

Spare Rib Express is een groeiende keten binnen de Nederlandse en Duitse markt.

Ze bestaan sinds 1992 en zijn marktleider in de spare ribs.

Spare Rib Express heeft inmiddels zijn er meer dan 40 vestigingen verdeeld over Nederland en Duitsland.

Koelkracht

Koelkracht is een bedrijf gespecialiseerd in koel- en vriescellen, van klein maatwerk tot grote volumes. Zij installeren airco's, warmtepompen en produceren koel- vriesaanhangers. Koelkracht heeft zich inmiddels al een flink aantal jaren bewezen als betrouwbare partner binnen de horecaverbouwingen en nieuwbouw.

NOA

Bremade is aangesloten bij NOA afbouwgarantie. Dit betekent dat Bremade u de kwaliteit garandeert die u van de bouw en verbouw mag verwachten. Op de NOA site vindt u meer informatie over NOA afbouwgarantie.