Bouwen met vertrouwen

Contact

Bouwpartners van BREMADE voor Nederland, Duitsland en België

Bouwbedrijf BREMADE werkt al jaren samen met vaste partners om projecten telkens weer naar de kwaliteitseisen van de opdrachtgever te voltooien. Hieronder treft u een aantal van onze partners:

Subway

Subway

Subway is een wereldwijde franchiseketen met meer dan 32.000 vestigingen in meer dan 90 landen. In Nederland is Bouwbedrijf BREMADE al meer dan 7 jaar partner van Subway en hebben we inmiddels al meer dan 120 horecapanden verbouwd en gebouwd naar de eisen van Subway. Sinds een aantal jaren is BREMADE ook voor Subway in België actief.

New York Pizza

New York Pizza

New York Pizza is een franchiseketen die bestaat sinds 1993. Bouwbedrijf BREMADE heeft volgens normering van New York Pizza inmiddels een flink aantal restaurants mogen (ver)bouwen. Uiteraard is dit aantal nog steeds groeiende.

De Beren

De Beren

De Beren is een zeer snel groeiende keten binnen Nederland.

 

Al meer dan 30 jaar lang bewijst De Beren (voorheen bekend als Bezorgbeer) een ijzersterke keten te zijn in de horeca,;inmiddels heeft De Beren al meer dan 70 vestigingen in Nederland.

 

BREMADE en De Beren werken intensief samen om de bouw van nieuwe Beren-restaurants te realiseren.

XS Architecten

XS Architecten

XS Architecten is een architectenbureau waarmee wij veel samenwerken om veel nieuwe projecten te realiseren. Wij bevelen XS Architecten dan ook aan voor uw project en verwijzen u dan ook door naar hen voor het realiseren van bouwtekeningen, vergunningstrajecten, projectbegeleiding en meer.

Spare Rib Express

Spare Rib Express

Spare Rib Express is een groeiende keten binnen de Nederlandse en Duitse markt.

 

Ze bestaan sinds 1992 en zijn marktleider in de spareribs.

 

Spare Rib Express heeft inmiddels meer dan 60 vestigingen verdeeld over Nederland en Duitsland.

Koelkracht

Koelkracht

Koelkracht is een bedrijf gespecialiseerd in koel- en vriescellen, van klein maatwerk tot grote volumes. Zij installeren airco's en warmtepompen ,en produceren koel- vriesaanhangers. Koelkracht heeft zich inmiddels al een flink aantal jaren bewezen als betrouwbare partner binnen de horecaverbouwingen en nieuwbouw.

NOA

BREMADE is aangesloten bij NOA-afbouwgarantie. Dit betekent dat BREMADE u de kwaliteit garandeert die u van de bouw en verbouw mag verwachten. Op de NOA-site vindt u meer informatie over NOA-afbouwgarantie.