Al meer dan 18 jaar werkzaam voor vele franchiseorganisaties binnen Nederland, België en Duitsland

Contact

Bouw en verbouw van horecapanden en woningen in binnen- en buitenland

Verbouwingen, renovaties, nieuwbouw en horecapanden zijn zomaar een greep uit de specialismen van Bouwbedrijf BREMADE. Al 20 jaar zijn wij een veelzijdige onderneming met een uitstekende reputatie in verschillende disciplines in de bouw. BREMADE is een allround bouwbedrijf met als specialisme het bouwen en verbouwen van horecapanden. Bent u benieuwd naar wat BREMADE voor u kan realiseren? Neem vrijblijvend contact op.

 

Dankzij onze flexibiliteit en jarenlange ervaring kunnen wij samen met u als opdrachtgever uw horecapand realiseren naar de hoogste standaarden; dit geldt voor franchiseorganisaties, maar ook voor uw nieuw te bouwen lunchroom, koffiecorner of restaurant. Bouwbedrijf BREMADE heeft in Nederland, België en Duitsland inmiddels ruim 350 horecapanden verbouwd naar de norm en reglementering van Subway, New York Pizza, Spare Rib Express, en De Beren, en hebben daarnaast ook met vele nieuwe ondernemers samengewerkt om hun nieuwe horecazaak te verwezenlijken.

Naast horecabouw zijn wij ook voor andere vormen van retailbouw te benaderen. Door onze jarenlange ervaring sluiten wij goed aan op de bestaande en startende ondernemer en kunnen wij meedenken over routing en inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos; er is vaak meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht. Bij ons is alles bespreekbaar, dus ook voor u vinden wij een mooie oplossing.

 

Buiten horecabouw en retail verzorgen wij ook middelgrote en grote particuliere projecten door heel Nederland. Denk hierbij aan ruwbouw, maar ook het realiseren van toiletgroepen, het leggen van vloeren, het maken van carports en overkappingen, en het maken van schuren, stallen en terrassen. Ook voor de fijnere afwerking kunt u bij ons terecht!