Al meer dan 18 jaar werkzaam voor vele franchiseorganisaties binnen Nederland, België en Duitsland

Contact

Bouwbedrijf uit Breda voor bouw en verbouw van (horeca)panden

 

Bouwbedrijf Bremade is een veelzijdige onderneming met een uitstekende reputatie in verschillende disciplines in de bouw.

Wij zijn een allround bouwbedrijf met een bijzonder specialisme in het bouwen en verbouwen van horecapanden.

Met de kennis en ervaring van de specifieke aspecten die het verbouwen van horecapanden met zich meebrengt, worden samen met u als opdrachtgever de gewenste verbouwing gerealiseerd. Dankzij onze flexibiliteit en jarenlange ervaring kunnen wij uw (horeca)pand realiseren naar de hoogste standaarden; dit geldt voor franchiseorganisaties, maar ook voor uw nieuwe te bouwen lunchroom, koffiecorner of restaurant.

 

Bouwbedrijf Bremade werkt door heel Nederland en België, daarnaast werken wij in Duitsland in de gehele provincie Noordrijn-Westfalen. Wij kunnen dan ook met grote trots zeggen dat wij inmiddels ruim 450 horecapanden verbouwd naar de norm en reglementering van o.a. Subway, New York Pizza, Spare Rib Express, Beren Bezorgrestaurants en hebben daarnaast ook met vele nieuwe ondernemers samengewerkt om hun nieuwe horecazaak te verwezenlijken.

 

Buiten horecabouw zijn wij ook zeer ervaren in het verbouwen van retailstores en bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring sluiten wij goed aan op de bestaande en startende ondernemer en kunnen wij meedenken over bijvoorbeeld routing en inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos; er is vaak meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht. Bij ons is alles bespreekbaar, dus ook voor u vinden wij een mooie oplossing.

 

Benader ons ook gerust voor bijgebouwen, overkappingen en terrassen, ook voor de fijnere afwerking kunt u bij ons terecht!

Onderstaand een greep van onze verbouwingen die wij door de jaren heen hebben uitgevoerd.